català castellano
La nostra empresa
KLITEC GLOBAL NETWORK, S.A (KLITEC) és una empresa que ofereix serveis especialitzats d'Enginyeria de l'edificació i enginyeria legal, Instal·lacions Integrals, Manteniment Tècnic i desenvolupament de projectes de'eficiència energètica bassats en energies renovables. Intentem oferir les millores solucions en disseny i muntatge de'instal·lacions tècniques integrals en espais industrials i públics cercant l'eficiència i l'estalvi energètic de la instal·lació (especialment elèctrica o mecànica) i aplicant, sempre que sigui possible, sistemes bassats en energies renovables.

Klitec disposa de capacitat per a assolir projecte de gran abast (clau en ma) tant d'obra civil, pública como industrial a Catalunya o a nivell nacional.

KLITEC es compromet a la garantía de resultats favorables, a la qualitat dels serveis prestats i a la rendibilitat final del cliente. Por a això, ha establert una estructura de gestió empresarial amb personal qualificat per aconseguir el màxim control i seguiment del treball i l'adequada interlocució amb clients i proveïdors, sigui quin sigui el servei o producte requerit, cercant la gestió més eficient i la seva centralització.

KLITEC es una empresa amb vocació de servei, i,per tant, ofereix el seu recolsament i assessorament tècnic sense cap tipus de compromis, facilitem una 2na OPINIÓ o un 2n PRESSUPOST en cas de tenir covert el servei.

KLITEC té un compromis ferm i responsable amb l'entorn i amb el territorio on s'ubica, col·laborant activament a la consecució de la millora ambienta i social del seu entorn.

- Compromis ambiental amb l'entorn: foment dels sistemes basats en energies renovables.

- Compromis amb el entorn social:
  • Empresa Catalogada d'Iniciativa Local de lloc de treball
  • Empresa amb el distintiu SIO que es lliura a empreses que fomenten la igualtat d'oportunitats
  • Premis Delta Millors Empresas 2009
  • Empresa Esponsoritzadora del Concurs Joves Emprenedors a Viladecans
  • Empresa Esponsoritzadora Tornejos esportius infantils