català castellano
Notícies
KLITEC, estació fotovoltaica "HABITATGE CALDES DE MONTBUI"(Abril 2018)

KLITEC va realitzar els treballs de subministrament i instal·lació d´una estació fotovoltaica domèstica, d´autoconsum amb batería, a un habitatge particular,ubicat a CALDES DE MONTBUI.


KLITEC, estació fotovoltaica "HABITATGE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ"(Gener 2018)

KLITEC va realitzar els treballs de subministrament i instal·lació d´una estació fotovoltaica domèstica d´autoconsum amb batería, a un habitatge particular a SANTA COLOMA DE CERVELLÓ.


KLITEC, treballs de climatització "AJUNTAMENT DE BLANES" (Octubre 2017)

KLITEC va realizar els treballs per les obres d´instal·lació de climatització a les dependències municipals de l´ Àrea Econòmica, situades al Passeig Pau Casals, nº 39 per l´ AJUNTAMENT DE BLANES.


KLITEC, treballs de climatització "Depuradora El Prat"(Setembre 2017)

KLITEC, va executar els treballs de subministrament i instal·lació d´unitats de climatització noves a la Sala Emisario de la Planta Depuradora del Prat de llobregat.


KLITEC, treballs de climatització "IMC TOYS Terrassa" (Setembre 2017)

KLITEC va realizar els treballs d instal·lació de climatització amb recuperació als nous tallers per l´ ampliació d´oficines Fase 2A en IMC TOYS Terrassa .


KLITEC, modificació instal·lació tèrmica "Ajuntament de Gavà"(Juliol 2017)

KLITEC, va realitzar els treballs de modificació a la instal·lació tèrmica per la climatització de l´ edifici corporatiu de l´Ajuntament OMO a Gavà.


KLITEC, treballs de climatització "ROCA DESIGN CENTER" Gavá (Juny 2017)

KLITEC va realizar els treballs de subministre e instal·lació d´equip de climatització a la nau ROCA DESIGN CENTER de Gavá.


KLITEC, treballs de climatització "Industrias Ramón Soler"(Març 2017)

KLITEC, va realitzar els treballs de subministrament e instal·lació de sistema de climatització vrv, marca Toshiba als despatxs i oficines de Sant Joan Despí.


KLITEC, treballs de climatització Piscina Can Butjosa (Desembre 2016)

KLITEC, va realizar els treballs per les millores de les instal·lacions de climatització de la piscina Can Butjosa ”MIGUEL LUQUE” DE PARETS DEL VALLÈS.


KLITEC, treballs de climatització Depuradora El Prat (Setembre 2016)

KLITEC, va realitzar els treballs per la instal·lació de sistema de climatització mitjançant refredadora d´aigua-aigua i condensador remot amb bateries d´ acer inoxidable, a la sala intermitja de la PLANTA DEPURADORA DEL PRAT DE LLOBREGAT.


KLITEC, treballs de climatització Depuradora Viladecans-Gavá(Setembre 2016)

KLITEC, va realitzar els treballs per la instal·lació d´ unitat refredadora d´aigua-aire a la coberta de la Sala de quadres de la PLANTA DEPURADORA DE VILADECANS-GAVÁ.


KLITEC, instal·lació equip climatització Café F.G.C. Valldoreix (Setem.2016)

KLITEC, Subministrament e instal·lació d´equip de climatització, tipus cassette al CAFÉ-CAFÉ DE L´ ESTACIÓ DE F.G.C. A VALLDOREIX.


KLITEC, instal·lació equip climatització Àrea Maresme dir.Nord (Agost 2016)

KLITEC, Subministrament e instal·lació d´equip de climatització, a l´ ÀREA DEL MARESME DIRECCIÓ NORD.


KLITEC, instal·lació equips climatització Mercat Badia del Vallès (Agost 2016)

KLITEC, Subministrament, obra d´instal·lació, posada en funcionament i manteniment de dues màquines de climatització al MERCAT MUNICIPAL DE BADIA DEL VALLÈS.


KLITEC, instal·lació equips climatització Nau Terrassa (Juny 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i instal·lació d´ equips de climatització marca Toshiba per l´ ampliació d´ oficines (fase 1A), en nau industrial de Terrassa.


KLITEC, instal·lació equip climatització Roca Gavá(Maig 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i la instal·lació d´equip de climatització compacte, tipus rooftop a la zona del laboratori de la empresa Roca Sanitario a Gavá.


KLITEC, implantació sistema monitorització Ajunt. Sant Boi (Març 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i la implantació d´ un sistema de monitorització de consums energètics a diverses dependències municipals de l´ Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el seu posterior manteniment.


KLITEC, instal·lació climatització Bikestocks Madrid (Gener 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i la instal·lació de 3 unitats de climatització, tipus sostre, marca TOSHIBA, inverter a la Delegació de Bikestocks de San Fernando de Henares a Madrid.


KLITEC, instal·lació climatització Oficines Barcelona (Gener 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i la instal·lació de 3 unitats de climatització, tipus cassette a les Oficines del C. Comte Borrell, nº 62, 5ª planta de Barcelona.


KLITEC, instal·lació sistema climatització Ajunt. Sant Fruitós Bages (Set.2015)

KLITEC, va realitzar les obres de reforma de la instal·lació de climatització de l´ Ajuntament de Sant Fruitós de Bages (FASE 2).
KLITEC, instal·lació unitat climatització al Café Estació Sant Boi(Set.2015)

KLITEC, va realitzar el subministrament i la instal·lació d´unitat de climatització al Café-Café de l´Estació de F.G.C. a Sant Boi de Llobregat.


KLITEC, instal.lació sistema extracció Burguer King T2 (Juliol 2015)

KLITEC, va realitzar la instal.lació del sistema d´extracció per nou broiler al Burguer King de la terminal T2 de l´Aeroport del Prat. Treballs complets d´instal.lació de conductes i extracció a la cuina del Burguer King.


KLITEC, instal.lació ventilació La Pausa Renfe Girona (Març 2015)

KLITEC, va realitzar la instal.lació de ventilació a l´Àrea La Pausa de Renfe Girona. Treballs complets d´instal.lació de ventilació a l´Estació de Renfe pels clients.


KLITEC, instal.lació climatització i ventilació Àrea del Montseny (Març 2015)

KLITEC, va realitzar la instal.lació de climatització i ventilació a l´Àrea del Montseny en Llinars del Vallès. Treballs complets d´instal.lació de climatització i ventilació a l´Área de servei pels clients.


KLITEC, instal.lació sistema extracció Àrea Vallès Burguer King (Març 2015)

KLITEC, va realitzar la instal.lació del sistema d´extracció al Burguer King de l´Área del Vallès. Treballs complets d´instal.lació de conductes i extracció a la cuina del Burguer King a l´Área de servei.


KLITEC, instal.lació climatització Restaurant Medas Estació Pl.Cat (Febrer 2015)

KLITEC, va realitzar la instal.lació de climatització pel restaurant Medas de l´estació de renfe de Plaça Catalunya a Barcelona. Treballs complets d´instal.lació de 4 equips de climatització tipus fancoil cassette al menjador de clients.


KLITEC, instal.lació de climatització a Depuradora Prat. (Gener 2015)

KLITEC, va realitzar la instal.lació de climatització, per la Depuradora d'Aigües Residuals del Prat de Llobregat en diverses dependències del client. Treball complet de instal.lació de climatització de refredadores amb bateries d'acer inoxidable per ambients corrosius.


KLITEC, reforma integral local Madrid (Octubre 2014)

KLITEC, va realitzar la reforma integral a Madrid, a la delegació del nostre client. Treballs complets d´adeqüació d´oficines consistents en instal·lació eléctrica, instal·lació de clima, treballs de pintura, pladur, fals sostre, alumini....


Klitec, instal·lació de climatització Área del Maresme (Juliol 2014)

KLITEC, va realitzar la instal.lació de climatització, a l´Área del Maresme direcció Mataró. Treballs complets d´instal.lació de nou sistema de climatització per conductes.


Klitec, reforma delegació de Zaragoza (Abril 2014)

KLITEC, va realitzar la reforma integral al local del nostre client, a Zaragoza. Treballs complets d´adeqüació i remodelatge com treballs elèctrics, de pladur, paleteria, fals sostre, pintura, iluminació, climatització, etc...


KLITEC, instal.lació de climatització a la Botiga del Barça Sants. (Març 2014)

KLITEC, va realitzar la instal.lació de climatització, per la Botiga del Barça de l´Estació de Sants a Barcelona. Treball complet d´ instal.lació de climatitzador per conductes d´alta pressió.


KLITEC, climatització a botiga BIKE STOCKS. (Decembre 2013)

KLITEC, va realitzar la instal.lació de climatització, a la botiga de Sant Just del nostre client BIKE STOCKS. Treball complet en instal.lació de climatització per conductes.


KLITEC, instal·lació climatització al Restaurant Ars Sants (Agost 2013)

KLITEC, va realitzar la instal·lació de climatització, al Restaurant Ars de l´ Estació de Sants a Barcelona. Treballs complets d´ instal·lació de 6 equips de climatització tipus cassette aigua i sistema de volum variable.


KLITEC, va realitzar la reforma completa d'un local comercial. (Març 2013)

KLITEC, va realitzar la reforma completa d'un local comercial, per a tenda de roba d'alt standing per a home. Treball complet en construcció, instal·lació elèctrica, instal·lació climatització, alarmes, CCTV i TPV.


KLITEC, va realitzar l'instal·lació d'equip d'aire acondicionat.(Novembre 2012).

KLITEC, va realitzar l'instal·lació de l'equip d'aire acondicionat amb tubs de calor per a grans oficines a Madrid.


KLITEC, va realitzar l'instal·lació del climatitzat a l'àrea de servei.

KLITEC, va realitzar l'instal·lació del climatitzat al restaurant de l'àrea de servei de gran ocupació a Girona. (Febrer 2012).


KLITEC, va realitzar l' instal·lació de l' EXPO Saragossa (Maig 2008)

KLITEC, va realitzar l' instal·lació de l' EXPO Saragossa (Maig 2008). Construcció del pabelló temàtic per a les Illes Balears. Manteniment de climatització del pabelló temàtic, a l' EXPO Saragossa, durant 3 mesos.


KLITEC, ha rebut diferents reconeixements a la seva labor empresarial i servei.

KLITEC, ha rebut diferents reconeixements a la seva labor empresarial i el seu servei.

Volem agraïr aquest mèrit a els nostres clients per fer-ho possible i al plantel de KLITEC per l'entrega i l'esforç de cada día:

KLITEC, ha rebut el Segell d'Igualtat d'Oportunitats

KLITEC, ha rebut el Segell d'Igualtat d'Oportinutats (SIO), que lliura l'administració local i autonòmica a empreses i entitats que implementen bones pràctiques a la igualtat de gènere.

Nova normativa

Nova normativa de temperatura ambiental que modifica el Reglament d'Instal·lacions Tèrmiques als edificis (RITE).

KLITEC, dóna suport a la promoció de la cultura emprenedora

KLITEC, col·labora en el patrocini del segon concurs d'idees de negoci a l'Institut Empren que premia la creativitat dels joves.

Presentació del nou web

KLITEC, presenta el seu nou portal web on es presenta la companya i la seva activitat, tambié informació complementària i notícies.

En aquest portal també s'habilita un àrea provada pels nostres clients on poden accedir i descarregar informació d'obres i dades del seu interès.

Desapareixen definitivament els gasos que no respecten el medi ambient

Desapareixen definitivament els gasos que no respecten el medi ambient. A partir de l'1 de gener de 2010 es sancionarà les instal·lacions de climatització que utilitzen el gas R22.
Arxiu de notícies