català castellano
Arxiu de notícies
KLITEC, estació fotovoltaica "HABITATGE CALDES DE MONTBUI"(Abril 2018)

KLITEC va realitzar els treballs de subministrament i instal·lació d´una estació fotovoltaica domèstica, d´autoconsum amb batería, a un habitatge particular,ubicat a CALDES DE MONTBUI.


KLITEC, estació fotovoltaica "HABITATGE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ"(Gener 2018)

KLITEC va realitzar els treballs de subministrament i instal·lació d´una estació fotovoltaica domèstica d´autoconsum amb batería, a un habitatge particular a SANTA COLOMA DE CERVELLÓ.


KLITEC, treballs de climatització "AJUNTAMENT DE BLANES" (Octubre 2017)

KLITEC va realizar els treballs per les obres d´instal·lació de climatització a les dependències municipals de l´ Àrea Econòmica, situades al Passeig Pau Casals, nº 39 per l´ AJUNTAMENT DE BLANES.


KLITEC, treballs de climatització "Depuradora El Prat"(Setembre 2017)

KLITEC, va executar els treballs de subministrament i instal·lació d´unitats de climatització noves a la Sala Emisario de la Planta Depuradora del Prat de llobregat.


KLITEC, treballs de climatització "IMC TOYS Terrassa" (Setembre 2017)

KLITEC va realizar els treballs d instal·lació de climatització amb recuperació als nous tallers per l´ ampliació d´oficines Fase 2A en IMC TOYS Terrassa .


KLITEC, modificació instal·lació tèrmica "Ajuntament de Gavà"(Juliol 2017)

KLITEC, va realitzar els treballs de modificació a la instal·lació tèrmica per la climatització de l´ edifici corporatiu de l´Ajuntament OMO a Gavà.


KLITEC, treballs de climatització "ROCA DESIGN CENTER" Gavá (Juny 2017)

KLITEC va realizar els treballs de subministre e instal·lació d´equip de climatització a la nau ROCA DESIGN CENTER de Gavá.


KLITEC, treballs de climatització "Industrias Ramón Soler"(Març 2017)

KLITEC, va realitzar els treballs de subministrament e instal·lació de sistema de climatització vrv, marca Toshiba als despatxs i oficines de Sant Joan Despí.


KLITEC, treballs de climatització Piscina Can Butjosa (Desembre 2016)

KLITEC, va realizar els treballs per les millores de les instal·lacions de climatització de la piscina Can Butjosa ”MIGUEL LUQUE” DE PARETS DEL VALLÈS.


KLITEC, treballs de climatització Depuradora El Prat (Setembre 2016)

KLITEC, va realitzar els treballs per la instal·lació de sistema de climatització mitjançant refredadora d´aigua-aigua i condensador remot amb bateries d´ acer inoxidable, a la sala intermitja de la PLANTA DEPURADORA DEL PRAT DE LLOBREGAT.


KLITEC, treballs de climatització Depuradora Viladecans-Gavá(Setembre 2016)

KLITEC, va realitzar els treballs per la instal·lació d´ unitat refredadora d´aigua-aire a la coberta de la Sala de quadres de la PLANTA DEPURADORA DE VILADECANS-GAVÁ.


KLITEC, instal·lació equip climatització Café F.G.C. Valldoreix (Setem.2016)

KLITEC, Subministrament e instal·lació d´equip de climatització, tipus cassette al CAFÉ-CAFÉ DE L´ ESTACIÓ DE F.G.C. A VALLDOREIX.


KLITEC, instal·lació equip climatització Àrea Maresme dir.Nord (Agost 2016)

KLITEC, Subministrament e instal·lació d´equip de climatització, a l´ ÀREA DEL MARESME DIRECCIÓ NORD.


KLITEC, instal·lació equips climatització Mercat Badia del Vallès (Agost 2016)

KLITEC, Subministrament, obra d´instal·lació, posada en funcionament i manteniment de dues màquines de climatització al MERCAT MUNICIPAL DE BADIA DEL VALLÈS.


KLITEC, instal·lació equips climatització Nau Terrassa (Juny 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i instal·lació d´ equips de climatització marca Toshiba per l´ ampliació d´ oficines (fase 1A), en nau industrial de Terrassa.


KLITEC, instal·lació equip climatització Roca Gavá(Maig 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i la instal·lació d´equip de climatització compacte, tipus rooftop a la zona del laboratori de la empresa Roca Sanitario a Gavá.


KLITEC, implantació sistema monitorització Ajunt. Sant Boi (Març 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i la implantació d´ un sistema de monitorització de consums energètics a diverses dependències municipals de l´ Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el seu posterior manteniment.


KLITEC, instal·lació climatització Bikestocks Madrid (Gener 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i la instal·lació de 3 unitats de climatització, tipus sostre, marca TOSHIBA, inverter a la Delegació de Bikestocks de San Fernando de Henares a Madrid.


KLITEC, instal·lació climatització Oficines Barcelona (Gener 2016)

KLITEC, va realitzar el subministrament i la instal·lació de 3 unitats de climatització, tipus cassette a les Oficines del C. Comte Borrell, nº 62, 5ª planta de Barcelona.


KLITEC, instal·lació sistema climatització Ajunt. Sant Fruitós Bages (Set.2015)

KLITEC, va realitzar les obres de reforma de la instal·lació de climatització de l´ Ajuntament de Sant Fruitós de Bages (FASE 2).Pàgines 1 | 2 | 3 | Siguiente »